Home                Lodgetenten                Tarieven                Boeken                Camping                Contact                
Lodgetenten Provence
Lodgetenten

Onze comfortabele lodgetenten staan op Camping Les Lauriers Roses. We beschikken over lodgetenten die zijn ingericht voor maximaal 6 personen en voor maximaal 8 personen.

De 6-persoons lodgetent
De 6-persoons lodgetent beschikt over een slaapkamer met een normaal ruim bed (1,60 x 2m) en een slaapkamer met twee stapelbedden. Verder is er een keukenblok aanwezig en een woongedeelte. De lodgetent beschikt over een eigen douche en toilet. Daarnaast is er een ruime, overdekte veranda met een schitterend uitzicht over de baai van Frejus.
De oppervlakte van deze lodgetent bedraagt ca 33,5 m2 (exclusief de overdekte veranda).

De 8-persoons lodgetent
De 8-persoons lodgetent beschikt over drie slaapkamers, waarvan één met een normaal ruim bed (1,60 x 2m) en twee slaapkamers met een stapelbed. Daarnaast kan de bedbank in de ruime woonkamer worden omgebouwd tot tweepersoons bed. De lodgetent beschikt over een eigen douche en toilet.
Verder heeft deze zeer grote tent een keukenblok en zelfs twee ruime, overdekte veranda’s, waarbij één van de twee veranda’s uitzicht op de Middellandse Zee heeft.
De oppervlakte van deze lodgetent bedraagt ca 45 m2 (exclusief de beide overdekte veranda’s).

6-persoons lodgetent Klik hier voor slideshow 6-persoons lodgetent

8-persoons lodgetent Klik hier voor slideshow 8-persoons lodgetent


Adres  Postbus 810,7301 BB Apeldoorn       T  ++31 (0)55 3559240       E  info@lodges-provence.com